STAGIAIR(E)S

ZEEP biedt vanaf september 2024 plek voor meerdere stagiair(e)s aan

ZEEP architects and urban designers is een middelgroot ontwerp- en onderzoeksbureau met een breed werkveld.  ZEEP neemt initiatieven voor ontwikkelingen, doet onderzoek en ontwerpt. Het werkveld is architectuur , interieur en stedenbouw. Het betreft binnenstedelijke mixed-use plannen, nieuwbouw maar ook veel herbestemmingen. 

De stad schuift steeds verder op langs de Eem. De kop van Isselt wordt een nieuw duurzaam woon- werkmilieu. De eerste plannen van ZEEP in dit gebied zullen binnen een aantal jaren worden gerealiseerd. Onze inspirerende werkplek bevindt zich midden in dit gebied. Een oude loods als onderdeel van het industriële erfgoed. Zie het als een vorm van “placemaking”. Hier werken we aan duurzame plannen voor dit gebied, de stad en vele plannen elders in Nederland.

Wij bieden

Je krijgt inzicht in de dagelijkse gang van zaken op een architectenbureau en wordt ingezet op verschillende projecten. Het maken van bouwkundige tekeningen, principedetails, ontwerpstudies, presentaties en maquettes behoren tot de werkzaamheden. We vragen studenten om mee te denken met een kritische houding, daarnaast werk je zelfstandig aan (deel)opgaven. Binnen het bureau werk je samen met andere studenten, ontwerpers, bouwkundigen en architecten.

Je werkt in een dynamisch teamverband aan diverse interessante opgaven en krijgt ruimte voor ontwikkeling. We bieden jou de kans om je stage zelf in te richten op basis van je leerdoelen. Gedurende je stage ontvang je een stagevergoeding.

Wij vragen

  • Ervaring met ARCHICAD en ADOBE software is een pré 
  • Ervaring met SketchUp
  • Goede communicatieve vaardigheden en kritische houding
  • Kan in teamverband en zelfstandig werken

Spreekt ons bureau je aan?

Mail je sollicitatie gezamenlijk met je cv en portfolio naar zeep@zeep.eu t.n.v. Lennaert Heet. Het is ook mogelijk telefonisch contact met ons op te nemen via 033 76 00 238.