STAGIAIR(E)S

ZEEP biedt vanaf januari 2022 plek voor meerdere stagiair(e)s aan

ZEEP architects and urban designers is een middelgroot ontwerp- en onderzoeksbureau met een breed werkveld.  ZEEP neemt initiatieven voor ontwikkelingen, doet onderzoek en ontwerpt. Het werkveld is architectuur , interieur en stedenbouw. Het betreft binnenstedelijke mixed-use plannen, nieuwbouw maar ook veel herbestemmingen. De werkportefeuille is goed gevuld en zeer divers.

De stad schuift steeds verder op langs de Eem. De kop van Isselt wordt een nieuw duurzaam woon- werkmilieu. De eerste plannen van ZEEP in dit gebied zullen binnen een aantal jaren worden gerealiseerd. Wij zijn recent verhuisd naar een mooie plek midden in dit gebied. Een oude loods als onderdeel van het industriële erfgoed. Zie het als een vorm van “placemaking”. Hier zullen we werken aan duurzame plannen voor dit gebied, de stad en vele plannen elders in Nederland.

Wij bieden

Je zal inzicht krijgen in de dagelijkse gang van zaken op een architectenbureau. Je zal worden ingezet op verschillende projecten. Het maken van bouwkundige tekeningen, details, ontwerpstudies, presentaties en maquettes behoren tot de werkzaamheden. We vragen studenten om zelfstandig te werken, maar vooral ook mee te denken en kritisch te kijken. Je zal binnen het bureau samenwerken met andere studenten, ontwerpers en architecten.

Je werkt in een dynamisch teamverband aan diverse interessante opgaven
en krijgt ruimte voor ontwikkeling. Je krijgt een stagevergoeding.

Wij vragen

  • Ervaring met ARCHICAD een vereiste (enkel van toepassing op HBO bouwkundige opleidingen)
  • Voorkeur voor SketchUp en eventueel ADOBE software
  • Goede communicatieve vaardigheden en kritische houding
    Kan zowel in teamverband als zelfstandig werken

Spreekt ons bureau je aan?

Mail je sollicitatie gezamenlijk met je cv en portfolio naar zeep@zeep.eu t.n.v. Lennaert Heet. Het is ook mogelijk telefonisch contact met ons op te nemen via 033 76 00 238.