ONTWERPER

ZEEP zoekt per direct een Ontwerper

ZEEP architects and urban designers is een middelgroot ontwerp- en onderzoeksbureau met een breed werkveld.  ZEEP neemt initiatieven voor ontwikkelingen, doet onderzoek en ontwerpt. Het werkveld is architectuur , interieur en stedenbouw. Het betreft binnenstedelijke mixed use plannen, nieuwbouw maar ook veel herbestemmingen. De werkportefeuille is goed gevuld en zeer divers.

De stad schuift steeds verder op langs de Eem. De kop van Isselt wordt een nieuw duurzaam woon- werkmilieu. De eerste plannen van ZEEP in dit gebied zullen binnen een aantal jaren worden gerealiseerd. Wij zijn recent verhuisd naar een mooie plek midden in dit gebied. Een oude loods als onderdeel van het industriële erfgoed. Zie het als een vorm van “placemaking”. Hier zullen we werken aan duurzame plannen voor dit gebied, de stad en vele plannen elders in Nederland.

Wij zoeken

Een junior ontwerper afgestudeerd aan de T.U. of studerende aan de T.U. of Academie van Bouwkunst.

Wij vragen

  • Een conceptuele en analytische benadering van de opgave. Oorspronkelijkheid en anders denken zijn voor ons zeer waardevol. Wij vragen van je om concepten te vertalen in beeldende analyses, presentaties, studies en ontwerpen.
  • Ervaring met Archicad, Sketchup en ADOBE software zijn een vereiste
  • Gevoel voor architectuur, vormgeving, presentatie, bouwtechniek en detaillering.
  • Kennis en interesse hebben in de ontwikkelingen m.b.t. architectuur, stedenbouw, duurzaamheid.
  • Goede communicatieve vaardigheden en een kritische houding
  • Kan zowel in teamverband als zelfstandig werken.

Spreekt ons bureau je aan?

Mail je sollicitatie gezamenlijk met je cv en portfolio naar zeep@zeep.eu t.n.v. Bram van Borselen. Het is ook mogelijk telefonisch contact met ons op te nemen via 033 76 00 238.